Adriana Bahmuțeanu, detalii ȘOCANTE din mariajul cu Silviu Prigoană. Ce acuzații grave îi aduce vedeta fostului soț

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu a făcut mărturisiri neașteptate din căsnicia cu Silviu Prigoană. Vedeta îi aduce acuzații grave acestuia. 

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi nu au îngropat nici acum securea războiului și încă își aduc acuzații grave unul altuia. Războiul dintre cei doi continuă din cauza celor doi copii pe care îi au împreună. 


Adriana Bahmuțeanu a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a răspuns provocării sosurilor iuți. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri șocante la adresa fostului ei soț. Vedeta a fost întrebată de Cătălin Măruță care este numele bărbatului care a agresat-o în trecut. Adriana Bahmuțeanu a uimit pe toată lumea când a rostit numele fostului ei soț, Silviu Prigoană. 

 

„Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Impact.ro.


Adriana Bahmuțeanu a fugit de acasă la doar 18 ani și s-a măritat cu un bărbat, care credea că îi este sufletul pereche. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa, iar Adriana Bahmuțeanu a avut de îndurat clipe îngrozitoare. Recent, vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.


“Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună.


A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău.


Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “În oglindă”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel