Adriana Bahmuțeanu, despre presupusul conflict dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian. Ce spune vedeta: „Mai aveau divergențe”

Sursă foto: Facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursă foto: Facebook, colaj foto

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre presupusul conflict dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian.

După ce au apărut tot mai multe informații legate de presupusele neînțelegeri dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, acum Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de declarații legate de acest subiect. Vedeta a mărturisit că nu crede că între cei doi artiști au fost conflicte așa cum s-a vehiculat, ci a fost vorba doar despre mici divergența, care sunt de obicei între artiști.

„Ei erau un cuplu pe scenă. Mai aveau mici divergențe, dar nici pe departe să nu se înțeleagă sau să se dușmănească așa cum se spune acum. Întotdeauna vor fi orgolii între artiști”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

 

După moartea artistului, impresarul Doru Gusman a făcut o serie de declarații șocante.Acesta o acuză pe Niculina Stoican că l-a umilit pe regretatul artist, ea fiind cea care îl teroriza să se pensioneze.

 

"El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: "Nu mai suport".

El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: "Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea". Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu", a declarat Doru Gusman, în direct la Oltenia TV.

 

Niculina Stoican neagă conflictul dintre ea și Petrică Mâțu Stoian

 

În urma acuzațiilor primite, Niculina Stoican a avut o primă reacție. Potrivit acesteia, ea și Petrică Mâțu Stoian nu s-au certat niciodată, iar între ei a fost întotdeauna o relație frumoasă.

 

"Eu nu m-am certat cu Petre niciodată în viața mea. Vocile care spun asta, își asumă ceea ce spun, eu îmi asum ce zic eu. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu el, noi am avut discuții pe un subiect sau altul, constructive, dar niciodată nu ne-am certat. El a plecat pentru că și-a dorit să plece de la ansamblu, el a avut anii de pensie, nu mai voia să fie la program.

În momentul în care a primit decizia de pensionare, i-am făcut o surpriză: i-am pregătit un aranjament floral și ne-am luat la revedere, în fața publicului, noi tot ansamblul. Așa că plecarea lui Petre din Ansamblul Folcloric Maria Tănase a fost mai mult decât onorantă, cu un La revedere într-un spectacol în fața publicului.

Nu s-a pensionat devreme, s-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare și pentru că atunci când eu i-am spus că nu e un om care să își întrerupă activitatea, că trebuie să continue, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el și cât vrea el. Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el", a explicat Niculina Stoican la același post de televiziune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 noi 2021, 16:44 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience