Adriana Bahmuțeanu, amenințată de fostul iubit din adolescență: "Mi-a fost frică că o să mă omoare"

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri șocante din adolescență. Vedeta a fost bătută și amenințată cu moartea de fostul iubit.

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o adevărată dramă, în adolescență. La doar 18 ani, vedeta a plecat de acasă și s-a măritat cu un bărbat, care credea că îi este sufletul pereche. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa, iar Adriana Bahmuțeanu a avut de îndurat clipe îngrozitoare. Recent, vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

“Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună.

A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău.

Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “În oglindă”.

 

 “Mi-a făcut foarte mult rău!”

 

Ulterior, Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de bărbatul care o agresa și s-a mutat la o prietenă. Cu toate astea, lucrurile nu s-au oprit aici, iar bărbatul a amenințat-o cu moartea pe vedetă.

“După vreo lună, două, m-a sunat să discutăm, să-mi dea hainele, să punem lucrurile la punct, să divorțăm. A venit în casă la prietena mea și a zis: ‘Vreau să vorbesc cu ea în particular, fără să fie nimeni!’. Prietena mea, lucrând la Guvern, erau doi ofițeri SPP în casă. Noi ne-am dus în altă cameră.

A scos un pistol și mi l-a pus în cap. A zis: ‘Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!’. Nu știu dacă era un pistol adevărat, nu mi-am dat seama în momentele alea, dar am avut tăria de caracter să îi zic: ‘Ok, împușcă-mă! Nu mă mai întorc la tine! Eu o să mor și tu te duci la pușcărie!’. Și uite că n-am murit. M-a urmărit multă vreme, mi-a făcut foarte mult rău, mi-a fost frică că o să mă omoare”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel