Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit: „Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria”

Data publicării:
Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos, facebook/ colaj foto

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată de DIICOT, după scandalul cu fostul iubit grec. 

Adriana Bahmuțeanu și fostul ei iubit grec, Nikos Papadopoulos, sunt în continuare la cuțite. De când au pus punct relației, cei doi sunt ca într-un scandal fără sfârșit. Acum, vedeta susține că fostul său partener a hărțuit-o și a șantajat-o timp de un an jumătate. 

Adriana Bahmuțeanu, audiată de DIICOT

Acum,  vedeta a fost audiată de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în cazul fostului ei iubit grec.

După ordinul de protecție, Adriana Bahmuțeanu a depus și o plângere pe numele lui Nikos Papadopoulos, aducându-i acuzații grave, notează Playtech.

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria.

El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România.

Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit playtech.ro

De la ce ar fi pornit neînțelegerile dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul iubit 

Adriana Bahmuțeanu a cerut ordin de protecție împotriva iubitului grec, după ce l-a acuzat că a agresat-o. Avocatul bărbatului, Cristian Bala, susține că Nikos Papadopoulous nu are antecedente penale. Se pare că totul ar fi pornit de la o sumă de bani , pe care grecul i-ar fi dat-o împrumut Adrianei Bahmuțeanu.

Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut, a adăugat avocatul Cristian Bala.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel