Adriana Antoni a trăit momente de coșmar în America

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Antoni, captură video Instagram
Descriere foto: Adriana Antoni, captură video Instagram

Cunoscuta cântăreață a rămas cu traume pe viață după anii pe care i-a petrecut peste Ocean. 

Învitată într-o emisiune tv, cântăreața de muzică de petrecere, Adriana Antoni, a povestit momentele  prin care a trecut în Statele Unite ale Americiii. Plecată, peste hotare, la numai la vârsta de 20 de ani cântăreața a mărturisit, că habar nu avea în ce poveste va intra. 

”Când am decis să plec în SUA, nu știam ce ne așteaptă. Nu aveam această tehnologie dezvoltată, nu aveam acces la internet, nu aveam nimic, deci ne-am dus,  practic, cu ceea ce vedeam noi prin filme. Ne-am dus cu sufletul la gură, am ajuns acolo, prima dată am fost în Chicago, am avut un turneu. A fost ceva wow. De ce a fost wow? Imaginați-vă, că în câteva luni de zile, deoarce aici am stat 4 luni de zile, toată emoția, de acolo, m-a făcut să vizitez câteva locuri de vis. Pentru mine a fost experiența fără cuvinte.”

”Nu a fost ceva plănuit să rămân acolo, pur și simplu, așa a fost drumul meu, așa s-au întâmplat lucrurile fără niciun plan la mijloc. Dintotdeauna am simțit că Dumnezeu îmi deschide o cale, de asta m-am și dus pe calea muzicii. Părinții mei își doreau foarte mult să urmez cursurile de medicină. Asta am făcut. Am trecut prin școală și m-am pregătit pentru medicină intens, iar de mic copil în familie mi se spunea ”doctorașul”. Asta a fost dorința părinților și absolut mi-a transmis-o și mie, atât de mult, încât am ajuns să îmi doresc să devin doctor, dar la un momentdat, dorința de a merge pe drumul muzicii a fost mult mai puternică, și am simțit că vine de undeva, deoarce se lucrurile se  aranjau perfect.” potrivit PRO TV- Vorbește lumea.

Întrebată, de prezentatorul emisiunii, cum este să trăiască în America, cântăreața a răspuns: ” Este o țară foarte dezvoltată, și din punct de vedere economic și o țară în  care orice om care ajunge acolo, se va descurca, deorece statul îți permite să te descurci. Am văzut români și le-am ascultat poveștile, este incredibil cum românii noștri s-au descurcat extraordinar .”

”În America este frumos, este o țară frumoasă, o țară puternică, dar prin ce am trecut, de aceea cânt foarte mult în melodiile mele despre acest lucru, dorul de casă și dorul de copilările nu poți să îl scoți și nu poți să îl înlocuiești niciodată cu orice frumusețe de pe pământ. Am ajuns în locuri atât de spciale, dar dorul de casă în sufletul meu era ceva de nedescris. Îmi era dor de familie, de părinții mei. Așa mi-aș dori să fie America lângă România, să poată să vină toată lumea, să vadă și să se bucure. ”a mai spus vedeta potrivit PRO TV- Vorbește lumea.

”S-au întâmplat câteva lucruri triste atunci cand am fost în străinătate, nu doar eu am aceste povești, sunt foarte mulți oameni care au trecut prin ce am trecut eu. În perioada în care eram în America mama mea s-a îmbolnăvit și a murit  subit. A fost încheierea ei cu tot ce trebuia să facă pe pământ și s-a dus. Problema a fost că nici nu am apucat să ajung să îmi iau rămas bun, să reușesc mai vorbesc câteva cuvinte cu ea, și de atunci mi-a rămas partea asta, unde vorbesc cu ea în gândurile mele, în tot ceea ce fac pe pământ. Să nu credeți că trece o zi, și au trecut deja aproape 16 ani de când nu mai este printre noi, în care să nu mă gândesc la ea, în care nu-mi fie dor de ea și bineînțeles când ne reunim acasă cu toții ne lipsește foarte mult. Ea era punctul nostru de reper. ”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel