Adrian Petrache a explicat absența lui Florin Salam din finala X Factor:„Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă”

Data publicării:
Adrian Petrache și Florin Ristei. Foto Instagram/ X factor România
Descriere foto: Adrian Petrache și Florin Ristei. Foto Instagram/ X factor România

Adrian Petrache, finalistul concursului „X Factor”, a explicat cum vede el absența unchiului său, celebrul manelist Florin Salam, de pe pe scena pe care trebuiau să cânte împreună. 

Tânărul Adrian Petrache a rămas fără pereche în finala X Factor, după ce unchiul său, celebrul manelist Florin Salam, nu s-a mai prezentat pe scenă, așa cum era stabilit. 
Florin Ristei a sărit în ajutorul artistului la vremea respectivă și l-a însoțit pe scenă. 

Despre acel moment, Adrian Petrache are numai cuvinte frumoase și spune că nu vede absența unchiului său ca pe ceva negativ, ci din contră. 


„Vă pot răspunde la această întrebare. Prietenii mei știu foarte bine că oriunde merg, eu merg cu chitara după mine. De la un timp, de câteva luni, eu sunt pasionat de filozofia stoică și am cărticica asta. Nu sufăr de depresie, nu am nicio problemă, dar fiind scrisă de Epictet, mi s-au părut foarte interesante niște lucruri, care cred că ajută foarte multă lume în situația în care nu știu ce să facă. Uite că m-ați întrebat dacă e un eveniment sumbru. Nu este dezamăgitor. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă. Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala.”, a spus Adrian Petrache la Xtra Night Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel