Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo Matos: „Să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Dinu, consuelo Matos, Adrian Mutu, colaj foto Facebook
Descriere foto: Alexandra Dinu, consuelo Matos, Adrian Mutu, colaj foto Facebook

Adrian Mutu a vorbit despre motivele care au dus la cele două divorțuri prin care a trecut. 

În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz. S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume un copil și s-au despărțit. Alexandra s-a mutat apoi în Italia, unde a locuit vreme de 16 ani.


După divorțul de Alexandra, în 2005, Adrian Mutu își refăcea viața alături de  Consuelo Matos, cu care are două fiice. Nici de data aceasta, Briliantul nu a spus „Da” pentru totdeauna, iar în 2013 au divorțat. 


Recent, fostul fotbalist a fost invitat în cadrul podcastului „La mijloc”, moderat de Codin Maticiuc, acolo unde a vorbit despre cele două mariaje eșuate. 

„Eu, când am făcut alegerea, am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui: «Băi, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag». Ok, la început. La început e mișto. 

După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a declarat Adrian Mutu, citat de Prosport, în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc.


Mariajul cu Alexandra Dinu a durat doar trei ani

La 18 ani distanță de la divorțul de frumoasa blondină, Adrian Mutu spune că vârsta prea fragedă a fost cauza despărțirii. El spune că era mult prea tânăr pentru a avea o familie atunci. 


„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.
A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.
Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.
Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.
Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.
Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”, în urmă cu ceva timp. 

 

Adrian Mutu s-a recăsătorit, dar plânge de dorul fiicelor sale


După divorțul de Consuelă, Briliantul și-a găsit fericirea în persoana Sandrei, tânăra care i-a dăruit încă un fiu, pe Tiago. 

Acum, tată a 4 copii, Adrian Mutu spune că îi este foarte dor de fiicele sale, care locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor, Consuelo. 


Moderatorul GSP Live Costin Ștucan i-a citit „Briliantului”, la finalul lui 2021, un comentariu postat de un fan pe Instagram, sub o fotografie cu Adriana Mutu, care a împlinit 15 ani în iunie.

„E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului.

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu la GSP LIVE, potrivit GSP.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel