Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 18 ani: „A fost o iubire fulgerătoare”

Data publicării:
Alexandra Dinu și Adrian Mutu, colaj foto/ Instagram
Descriere foto: Alexandra Dinu și Adrian Mutu, colaj foto/ Instagram

Adrian Mutu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Alexandra Dinu în urmă cu 18 ani. 

În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz. S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume un copil și s-au despărțit. 


Alexandra s-a mutat apoi în Italia, unde a locuit vreme de 16 ani. Alexandra Dinu și-a cresut singură fiul, pe Mario, rodul iubirii dintre ea și fotbalistul Adrian Mutu. 


Divorțul lor a fost unul discret și nu au dezvăluit motivul pentru care au ajuns să își spună adio atât de rapid. Adrian Mutu vine și răspunde acestei întrebări, la 18 ani distanță de la divorțul de frumoasa blondină. 


„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.


A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.


Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.


Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.


Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.


Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel