Adrian Minune va deveni din nou bunic. Adriana Simionescu, fiica cea mică a artistului, este însărcinată pentru prima dată

Data publicării:
Sursa foto: Adriana Simionescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Simionescu, instagram

Adriana Simionescu este însărcinată pentru prima dată. Adrian Minune va deveni bunic din nou.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este în culmea fericirii, după ce a aflat că este însărcinată pentru prima dată. Viitoarea mămică împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani pe 9 decembrie.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată

 „Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții”, a mărturisit fiica cea mică a lui Adrian Minune pentru Click!.

Când va face Adriana Simionescu nunta cu logdnicul ei, Mihai Armando

În urmă cu câteva săptămâni, Adriana Simionescu a mărturisit la Xtra Night Show că va face nunta cu logodnicul ei peste doi ani. 

„Dacă ar fi după mine, după ce îmi doresc eu în secunda asta, aș face nunta mâine, dar avem lucruri mai importante de făcut până la punctul acela. Mama cu tata au făcut nunta când frate-miu avea 3 ani. Între mine și frate-miu sunt 2 ani și jumătate diferență, iar între mine și soră-mea sunt 5 ani. Nu va fi nunta în 2023, poate un pic mai încolo, în 2024. În 2024 va avea loc cununia noastră”, a precizat fiica cea mică a celebrului manelist.

Cu ce problemă se confruntă Karmen, fiica lui Adrian Minune

Karmen, la fel ca orice tânăr, petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare. Artista recunoaște că folosește filtre de înfrumusețare și spune că a ajuns dependentă de ele. Fiica lui Adrian Minune le-a mărturisit fanilor că a ajuns dependentă de micile trucuri virtuale de înfrumusețare și i-a îndemnat și pe aceștia să recunoască.

“Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală. Boala se numește- boala filtrelor. Nu mai pot să mă filmez fără și știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți. Când te vezi fără filtru zici că spargi telefonul. Te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum ar fi adevărat.“, a spus Karmen pe rețelele de socializare.

Ulterior, artista s- a filmat fără filtre și a început să enumere efectele pozitive ale acestora și motivele pentru care le folosește. 


“Momentul adevărului. Ce ziceți, să încep să mă filmez fără filtru? Multă lume o să zică: mamă, ce probleme are asta, dar pe bune acum, toate fetele trec prin asta. Aveți tupeu să recunoașteți? Eu recunosc, da, știu. Sunt mai frumoasă cu filtru. Toată lumea e mai frumoasă cu filtru. Uitați-vă la nasul meu și apoi uitați-vă story-ul anterior. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți micșorează fruntea, îți mărește buzele și automat ești mult mai frumos, oricât de frumos sau urât ai fi. De asta ne place să stăm pe Instagram și de asta devenim dependenți de filtre“, a mai spus fiica lui Adrian Minune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel