Adrian Minune își încheie cariera muzicală. Când va susține artistul ultimul spectacol: „Nu mai cânt”

Data publicării:

Adrian Minune a luat o decizie care i-a șocat pe fani. Artistul se retrage din cariera muzicală. 

Adrian Minune se bucură de un succes imens în lumea maneliștilor. Cu toate astea, artistul a luat o decizie radicală, care i-a întristat pe fani. Mai exact, Adrian Minune a decis să își încheie cariera muzicală. Acesta a declarat că a venit timpul să stea mai mult alături de familia sa și să se bucure de liniște și odihnă. 

Celebrul manelist a precizat că va susține ultimul spectacol în anul 2024, însă muzica va rămâne întotdeauna în sufletul său, deoarece aceasta a fost menirea sa. 

Adrian Minune: „O să-mi fac retragerea pe un stadion”

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars, conform Fanatik.

Adrian Minune a declarat că un alt motiv pentru care a luat această decizie este felul în care sunt tratți artiștii în ziua de azi. 

„Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. (..) Într-un timp, mai obosim și noi”, a mai spus cântărețul.

Adrian Minune a spus adevărul. A făcut sau nu trafic de droguri

Adrian Minune se bucură de un succes imens în lumea maneliștilor. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri legate de trafic de droguri, acesta a decis că este timpul să clarifice acest aspect despre care se tot discută în spațiul public. 


Ce are de spus manelistul despre acuzațiile care i-au fost aduse?


„Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat. Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut”, a dezvăluit Adrian Minune, invitat în emisiunea „40 de Întrebări”, de la Kanal D. 


Adrian Minune a dezvăluit care a fost cel mai umilitor moment prin care a trecut de-a lungul vieții. Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat să fie vorba despre o nuntă sau un concert, iată că manelistul a fost dat afară dintr-o emisiune TV după ce a întârziat și s-a simțit stânjenit. 


”De scuipat, poți să fii scuipat, poate chiar și pălmuit. Umilit poți fi și când ești înjurat! Și să vorbești urât când ești beat, e ușor. Prima oară mi s-a întâmplat să fiu umilit a fost la o emisiune TV, la Tatulici, când am întârziat 5 minute și el mi-a zis: ”Te rog frumos să pleci acasă!”. Aia a fost umilință mare”, a mărturisit manelistul. 


Chiar dacă nu vrea să spune ce avere a strâns, artistul a dezvăluit că cea mai mare sumă cu care a plecat acasă a fost în anul 2002, la o petrecere din America. Manelistul a primit 60.000 de dolari, din dedicații. 

 

„La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da”, a dezvăluit Adrian Minune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel