Adrian Minune i-a trântit-o! Karmen a rămas mască atunci când a auzit ce i-a spus chiar tatăl ei

Data publicării:
Agerpres
Descriere foto: Agerpres

Karmen Minune a dezvăluit ce relație are cu tatăl său, celebrul Adrian Minune.

Karmen a spus că tatăl ei a fost autoritar, dar acest lucru a făcut-o să devină foarte bună în meseria ei. 

 

„Tata venea destul de rar acasă pentru că nu-i permitea meseria. Dar atunci când venea trebuia să conteze. Este prezența masculină din viața mea pe care de fiecare dată când o vedeam voiam să o impresionez. „Tati, uite, vorbesc în engleză!” Și îi ziceam multe cuvinte în engleză și la un moment dat mă întreba: „Și cum se zice la X cuvânt?” Și eu nu știam, iar el îmi zicea: „Bine, tati, mai ai de învățat. Du-te în cameră și învață”. 

 

Dar așa mi-a făcut și recent și am 26 de ani. Am petrecut împreună Revelionul la munte. Aveam propunerea cu musicalul pentru că joc într-un musical. M-au sunat cei de acolo și mi-au zis că ar vrea să fiu eu rolul principal. Le-am zis să mă lase să mă gândesc și voi reveni cu un răspuns. I-am spus tatălui meu că m-au sunat niște oameni pentru acest musical. I-am zis că nu știu ce să fac, să merg, să nu merg. Eu nu prea îi cer sfaturi lui tata. Răspunsul lui a fost: „Și poți să iei tu acel musical?! Crezi că faci tu față?” I-am răspuns: „Da!” Dar cumva am înțeles că acesta este felul lui de a mă educa și de a mă motiva”, a zis Karmen Minune la podcastul Ilincăi Vandici.  

 

Vedeți mai multe aici:

 

 

„HeartBeat – the Musical” este un musical românesc autentic care tratează o poveste universal valabilă despre iubire și are în centrul său un scenariu tragicomic scris de regizorul și compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Povestea spectacolului se concentrează în jurul a doi tineri îndrăgostiți, provenind din medii diferite. Din această poveste de iubire a celor doi protagoniști se vor naște situații realmente comice dar și extrem de emoționante. Situații care îl vor face pe spectator să privească adânc în propria ființă și poate, de ce nu, să-i schimbe percepția asupra vieții și a propriilor valori.

Tema spectacolului este complexă, punându-se accent pe iubire în toate formele ei și recurge la situații de viață recognoscibile, dramatice dar pline de umor, atingând punctele nevralgice ale societății. Conflictele inerente care se nasc din povestea celor doi protagoniști, sunt pline de invățăminte atât pentru cei tineri, cât și pentru cei adulți care pot fi plini de prejudecăți, de clișee adânc înrădăcinate în propria conștiință.

 

VEZI ȘI: Karmen Minune a mers la preot cu soțul. Nu i-a venit să creadă ce a zis părintele de față cu omul ei:

https://www.spectacola.ro/karmen-minune-a-mers-la-preot-cu-sotul-ei-nu-i-a-venit-sa-creada-ce-a-zis-parintele-de-fata-cu-omul-ei_37985.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel