Adrian Minune, ținută spectaculoasă. De necrezut cum a apărut artistul pe internet

Data publicării:

Adrian Minune a surprins pe toată lumea cu o ținută spectaculoasă. 

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și bine plătiți maneliști din România. Recent, artistul a uimit pe toată lumea cu ținuta pe care a purtat-o, în timp ce făcea un anunț legat de un eveniment la care urma să cânte. Mai exact, celebrul manelist a purtat un costum cu animal print, spre surprinderea tuturor. Nu este prima dată când Adrian Minune apare într-o asemenea ținută. Iarna trecută, artistul a dat moda pe pârtie,  îmbrăcat cu o geacă de piele neagră cu blană și niște pantaloni cu print de leopard.

Adevărul despre înălțimea lui Adrian Minune

Înălțimea lui Adrian Minune a stârnit destul de multe controverse de-a lungul timpului, dar manelistul spune că nu a fost niciodată complexat de acest aspect. Ba mai mult, a fost apreciat pentru calitățile sale vocale și a avut parte de respectul și prietenia multor persoane. 


Mama lui Adrian Minune a vorbit despre înălțimea fiului ei și a precizat că încă din copilăria artistului a observat acest lucru. Chiar dacă nu are o problemă de sănătate, Adrian Minune ar fi moștenit această înălțime de la rudele din partea tatălui. 


”Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut.  Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu, la Antena Stars.

 
Adrian Minune a știut cum să profite de înălțimea lui încă din școala generală, când se bucura de atenția colegelor sale și de aprecierea băieților, deoarece a început să cânte de la o vârstă fragedă. 


”Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, spunea artistul în urmă cu ceva timp. 

 

Adrian Minune își încheie cariera muzicală

Adrian Minune se bucură de un succes imens în lumea maneliștilor. Cu toate astea, artistul a luat o decizie radicală, care i-a întristat pe fani. Mai exact, Adrian Minune a decis să își încheie cariera muzicală. Acesta a declarat că a venit timpul să stea mai mult alături de familia sa și să se bucure de liniște și odihnă. 

Celebrul manelist a precizat că va susține ultimul spectacol în anul 2024, însă muzica va rămâne întotdeauna în sufletul său, deoarece aceasta a fost menirea sa. 

Adrian Minune: „O să-mi fac retragerea pe un stadion”

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars, conform Fanatik.

Adrian Minune a declarat că un alt motiv pentru care a luat această decizie este felul în care sunt tratați artiștii în ziua de azi. 

„Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. (..) Într-un timp, mai obosim și noi”, a mai spus cântărețul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel