Adrian Minune, noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital: „S-a declanșat un abces, undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adrian Minune, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Minune, instagram/ colaj foto

Adrian Minune a făcut primele declarații, după ce a ajuns de urgență la spital. 

În urmă cu câteva zile, Adrian Minune a ajuns de urgență pe patul de spital. În urma mai multor investigații medicale, medicii au decis să-l interneze. Apropiații, dar și fanii s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a artistului, motiv pentru care, Adrian Minune a decis să vorbească despre problemele care l-au dus în această stare, dar și cum se simte. 

Adrian Minune,primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Într-un Story pe instagram, Adrian Simionescu a ținut sa le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, dar și cadrelor medicale, pentru tot ajutorul acordat. Artistul a precizat că se simte mult mai bine, iar mâine va fi externat. Acesta le-a povestit fanilor că medicii i-au descoperit un abces în corp, asta după ce a cântat trei zile la rând într-o locație unde era curent foarte mare. Acum, Adrian Minune este în continuare pe tratament cu antibiotice și, deși va fi externat, medicii i-au recomandat să continue antibioticul acasă, până se va reface complet. 

”Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni, până la proba contrarie. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară o să fiu acasă. O să merg aici la noi, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, dar și cadrelor medicale și tuturor fanilor care au fost alături de mine. Problema mea a fost în felul următor: am cântat trei zile în același loc și am prins foarte mare curent.

De la acest curent s-a declanșat un abces, undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, chiar și acum sunt la perfuzii și o să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice, pentru a se retrage acel abces. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă de voi. Vă iubește Adrian al vostru. Să aveți parte de bucurii și de fericire. ”, a spus Adrian Minune, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare. 

Adevărul despre înălțimea lui Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cele mai apreciați maneliști din țară, iar cariera lui a început încă din anii 2000. „Of, viaţa mea” a apărut pe unul dintre albumele solo ale lui Costi Ioniță și a înregistrat un succes răsunător la acea vreme.  Înălțimea lui Adrian Minune a stârnit destul de multe controverse de-a lungul timpului, dar manelistul spune că nu a fost niciodată complexat de acest aspect. Ba mai mult, a fost apreciat pentru calitățile sale vocale și a avut parte de respectul și prietenia multor persoane. 


Mama lui Adrian Minune a vorbit despre înălțimea fiului ei și a precizat că încă din copilăria artistului a observat acest lucru. Chiar dacă nu are o problemă de sănătate, Adrian Minune ar fi moștenit această înălțime de la rudele din partea tatălui. 


”Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut.  Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel