ADRIAN HANSEL vine în România. Artistul care a împărțit scena cu Adele și Josh Groban dă voce personajelor Disney, alături de artiștii români / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

ADRIAN HANSEL, actor și cântăreț britanic, celebru în musical-urile din West End Londra și pentru turnee internaționale alături de nume mari precum Adele și Josh Groban, vorbește, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre spectacolul la care va lua parte în această toamnă, în București. 

Spectacola: Adrian, o bucurie ca Spectacola să aibă acest interviu în Exclusivitate! Ți-am văzut background-ul ca artist și, recunosc, abia aștept să te vedem la București, la Sala Palatului, pe 2 noiembrie, în Disney 100 – The Concert.  
Înainte de toate, te rog să ne spui ce sentimente te încearcă știind că faci parte din distribuția acestui spectacol? 

 

ADRIAN HANSEL: Sunt foarte entuziasmat. E Disney! Este ceva ce a fost alături de noi toată viața. Nu conteaza de unde vii, ce vârsta ai, cărei rase aparții, Disney este acel lucru care ne leagă pe toți – e un fel de background comun. 

Spectacola: Vii pentru prima dată în România? Ce știi despre spectatorii din țara noastră și despre români, în general? 

ADRIAN HANSEL: Am câțiva prieteni romani și sunt minunat de pasionali și foarte generoși. Ajung pentru prima dată în Romania și abia aștept!

 

Spectacola: Colegii români știu că vor împărți scena cu tine, Nadia și Ben. Spun că sunt încântați. Tu ce ne poți spune despre cei doi?
ADRIAN HANSEL: Nadia Boule, wow! Are totul și abia aștept să fiu pe aceeași scenă cu ea. Ben Forster este extrem de cunoscut în lumea teatrului din Marea Britanie, mai ales după ce a câștigat show-ul TV “Jesus  Christ Superstar”. Am fost norocos să și lucrez cu el de multe ori și vă pot spune nu doar că are o voce uimitoare, dar și că îmi este un prieten drag.  

Spectacola: Să ne întoarcem în timp. Când erai copil, ai iubit lumea Disney? Care au fost personajele, filmele și melodiile preferate?  
ADRIAN HANSEL: Nu este, oare, Disney visul fiecărui copil? Simt că Disney este primul lucru magic la care suntem expuși în copilărie. Eram obsedat de ”Beauty and The Beast”, un film atât de frumos și o coloană sonoră fabuloasă! 

 

Spectacola: Când și cum ai știut că muzica va fi drumul tău în viață?  

ADRIAN HANSEL: Am știut dintotdeauna. Mi-am dat seama încă de la o vârstă fragedă. Am fost mereu atras de muzică și am început să cânt pe la 6 sau 7 ani. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adrian Hansel (@adrianhansel)

Spectacola: Ca și artist de Musical, trebuie să ai multe aptitudini. Tu excelezi în toate. Acesta să fie motivul pentru care ai optat și pentru acest gen?  

ADRIAN HANSEL: Da! Musical-urile sunt viață! Ai oportunitatea să fii actor, să cânți, să dansezi – câteodată pe role! Ba mai mult, poți să faci și gimnastică. Am știut că îmi doresc toate acestea.

Spectacola: Ai împărțit scena cu niște artiști internaționali uimitori, precum Adele și Josh Groban. I-ai considerat precum mentori ? Ți-au devenit prieteni? 

ADRIAN HANSEL: Am fost atât de norocos! Am obținut contracte să cânt la unele dintre concertele din turneele lor, dar să fiu, firește, foarte profesionist și foarte discret. Atât Adele, cât și Josh au fost foarte drăguți și profesioniști. Recent, am avut șansa să merg în turneu alături de uimitoarea Lea Salonga - prințesa Disney supremă, ea cântând piesa ”A whole New World”, cu care Prințesa Jasmine ne-a încântat. Tot ea este cea care a cântat ”Reflections” în animația ”Mulan”. Să o aud cântand aceste piese live, în fiecare seară, a fost ceva cu adevărat special. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adrian Hansel (@adrianhansel)

 

Spectacola: Dacă ar trebui să alegi o singură amintire din tot ce ai trăit pe scenă, care îți este cea mai dragă și de ce? 

ADRIAN HANSEL: Cred că rolul lui Seaweed J. Stubbs în producția londoneză West End “Hairspray”. A fost ceva special, am și avut ocazia să performez la Royal Variety Show pentru Regina Angliei. 

Spectacola: Ți-ai împrumutat vocea într-un film Disney. Spune-ne mai multe despre această experiență.  

ADRIAN HANSEL: Oh, da! Am făcut și am înregistrat majoritatea melodiilor pentru lungmetrajul ”Mary Poppins Returns”, cu Emily Blunt. Aceste melodii au fost scrise și compuse de umitorul duo, scriitor/compozitor, Marc Shaiman și Scott Wittman. A fost atât de special, nu numai că am înregistrat melodiile într-un studio, am putut și să urmărim câteva repetiții ale uimitoarelor numere de dans împreună cu Lin Manuel, Emily Blunt și Meryl Streep.

Spectacola: Un mesaj pentru cititorii Spectacola?
ADRIAN HANSEL: Veniți la Disney 100 – The concert! O să fie special și veti putea să retrăiți copilăria!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel