Adrian Fetecău de la grupul Vouă, momente grele după ce fiica sa a ajuns pe masa de operație: "Să-ți vezi fata în cârje, am suferit enorm!"

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Fetecău și fiica sa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Fetecău și fiica sa, instagram

Adrian Fetecău trece prin momente grele, după ce fiica sa a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Adrian Fetecău, liderul grupului Vouă, a trecut recent prin momente dificile, după ce fiica sa, Irina, aflată în Top 200 dele mai bune jucătoare de tenis din lume, a suferit o accidentare la picior și a trebuit să fie supusă unei operații complicate. Din această cauză, tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fost nevoită să pună pauză la toate competițiile.

Adrian Fetecău, devastat după ce fiica lui, Irina, a fost operată

Adrian Fetecău a recunoscut că a suferit enorm să-și vadă fata mergând prin casă în cârje.Totodată, acesta a mărturisit că tânăra a avut probleme la genunchi din cauza cartilagiilor care s-ar ros în timp.

'Acum, Irina se reface după o accidentare din luna martie. A suferit o operație la genunchiul drept, cartilagiile s-au ros în timp. Să-ți vezi fata mergând trei săptămâni în cârje, prin casă, fără să pună piciorul jos, numai părinte să nu fii, am suferit enorm!

Exact acum 21 de ani a început tenisul, la Dinamo, azi are iar antrenamente aici, sunt alături de ea. N-am știu niciodată la ce te înhami, cu acest sport. Irina a făcut recuperare, înot, acum a revenit la mici antrenamente, mai are de recuperat la mobilitate. În această pauză forțată, fata mea a realizat însă și lucrarea de disertație pentru examenul de master la Universitatea București, pe care îl va susține azi. Licența a luat-o în științele comunicării și relații publice, iar masterul în jurnalism tematic', ne-a mai declarat Adrian Fetecău, liderul grupului Vouă, dar și cunoscut comentator sportiv, pentru ego.ro.

Irina Fetecău: „Aș vrea să le pot lua grija zilei de mâine”

Irina Fetecău a recunoscut în nenumărate rânduri că are o relație foarte strânsă cu părinții săi. De asemenea, tănâra a mărturisit că tatăl său a fost cel care a îndrumat-o spre cariera sportivă. 

„Tata m-a dus să fac tenis, i-a plăcut și lui, jucase și el un pic. Am început la Dinamo, cu doamna Alina Tecșor, care era și dânsa la începutul carierei. Mi-a plăcut foarte mult și uite că s-au făcut 15 ani de când am început să joc. Niciodată nu a fost o corvoadă, chiar dacă e mult de muncă, câteodată ești obosit și simți că ește secătuit de puteri. 

Părinții nu-mi cer nimic niciodată. Fiecare părinte așteaptă de la copilul său. Aș vrea să le pot lua grija zilei de mâine, să le pot oferi o casă, oriunde și-ar dori. Tata îmi spunea că și-ar dori să aibă o casă la Monte Carlo. Mi-ar plăcea ca într-o zi să i-o pot cumpăra. 

Să-i văd fericiți și sănătoși. Să le întorc ceea ce ei mi-au oferit. Sunt atâtea sacrificii, sunt atâția bani investiți, putea să-și ia casa singur. Primul turneu mare le va fi dedicat', declara Irina Fetecău, pentru Gazeta Sporturilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel