Adrian Enache, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adrian Enache este invitatul Georgianei Ioniță Toader în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Adrian Enache, una dintre cele mai apreciate voci din România, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a vorbi despre noutățile din viața sa, despre planurile de viitor, dar și despre întâmplările care l-au construit. 

 

 

Proaspăt devenit bunic, artistul în vârstă de 57 de ani radiază de fericire și ne invită la un spectacol de zile mari. Pe 14 noiembrie, Adrian Enache face o nouă „nebunie” la Sala Palatului. 

După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va găzdui din nou spectacolul "Adrian din inima Enache"
Un nou show plin de adrenalină, în manieră pop- rock, cu piese nationale si internaționale interpretate de mari voci, acompaniate live de trupa condusă de Dan Dimitriu si baletul High Class!
Special guest star : Dida DRĂGAN.

De asemenea, alături de Adrian Enache, pe scena Sălii Palatului vor urca și o parte din prietenii săi artiști: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Flavius Teodosiu,  Daniel Iordăchioae, Bella Santiago, dar și fiica sa, Diana Enache, proaspăt devenită mămică. 


Despre Adrian Enache


A urmat cursurile Școlii nr 6 și liceul Alexandru Ioan Cuza din Galați. Este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie, având diplomă de inginer. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor după ce timp de cinci ani a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal. La Phoebus a fost coleg cu cunoscutul chitarist Nicu Patoi.

Înainte de a se apuca de muzică, Adrian juca fotbal profesionist, făcând parte chiar din lotul de juniori al României în 1976. Îndemnat de părinți, lasă ghetele pentru a se concentra pe studii, însă muzica se dovedește câștigătoare în destinul artistului. Era încă solist la Phoebus când a primit oferta băieților de la Compact de a deveni solistul lor vocal pentru că Paul Csucsi plecase pentru o perioadă în America. Refuză oferta fiind în primul an la facultate și își vede de carte dar și de proiectele sale muzicale.


În 1989 participă la festivalul Mamaia dar este descalificat pentru că are un stil neobișnuit pentru ce ceea impunea regimul de atunci. Un an mai târziu, după căderea regimului comunist, solistul își încearcă din nou norocul și obține locul al II-lea la secțiunea Interpretare după regretata Laura Stoica.

În prezent, artistul este implicat în mai multe proiecte: a cochetat și cu actoria, are o istorie vastă în televiziune și, de ceva vreme, realizează și un podcast online. 

Pe  plan personal, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste alături de Iuliana Marciuc, iar împreună au un fiu, pe David, în vârstă de 18 ani, care a făcut deja primii pași în lumea actoriei. 

Diana, fiica artistului din prima căsnicie, este și ea artist, dar și om de televiziune. În prezent, frumoasa Diana Enache trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, după ce au devenit părinți, pentru prima dată. Vedeta a născut o fetiță, în luna septembrie 2023, însă în noiembrie va urca pe scena Sălii Palatului pentru a cânta alături de tatăl său. 

 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 13 octombrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro    și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                     

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                         

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                      

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                         

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola       

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel