Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit. Care a fost motivul separării: „Nu mai suntem împreună”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Roșca și Adrian Cristea, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Roșca și Adrian Cristea, facebook

Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație. 

Adrian Cristea și Andreea Roșca se declarau un cuplu fericit și împlinit. Deși nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună adio prea curând, iată că inevitabilul s-a produs. După doar șase luni de relație, Adrian Cristea și Andreea Roșca au decis să pună capăt relației lor și să o ia pe drumuri separate.

Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Andreea Roșca. Tânăra nu a vrut să dea mai multe detalii despre relația dintre ea și Adrian Cristea. Aceasta a precizat că motivul despărțirii a ținut de niște „chestiuni personale”. 

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale', a spus tânăra avocată, potrivit digisport.ro.

Ce spunea Andreea Roșca despre relația cu Adrian Cristea

Tânăra se declara o femeie fericită și împlinită la brațul lui Adrian Cristea. Andreea Roșca a recunoscut că este o fire mai vulcanică, față de iubitul ei, pe care îl caracteriza ca fiind mai introvertit. Cu toate astea, fosta iubită a lui Adrian Cristea susținea că se completează perfect și mai mult decât atât, chiar aveau planuri de căsătorie și se gândeau la întemeierea unei familii. 

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună', a spus în luna mai Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu ce se ocupă Andreea Roșca

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om. Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajosilor’, a spus ea, în urmă cu ceva vreme, potrivit cluj24.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel