Adrian Alexandrov, mesaj emoționant de ziua de nume a Elenei Udrea: „Te așteptăm acasă”

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Alexandrov și Elena Udrea, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Alexandrov și Elena Udrea, sursa facebook

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a transmis o urare emoționantă cu ocazia zilei de nume a acesteia.

Adrian Alexandrov, cel care i-a dăruit Elenei Udrea o fiică, i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de nume. Fostul ministru al Turismului își sărbătorește onomastica în spatele gratiilor. Elena Udrea, a fost condamnată definitiv în iunie 2018, la 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a introdus atunci două căi extraordinare de atac: recurs în casație și contestație în anulare. Cea din urmă a venit pe fondul deciziei CCR care a declarat ca fiind nelegală constituirea completurilor de 3 și de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astfel, instanța a decis anularea unor condamnări și reluarea de la zero a unor procese cu nume mari. În decembrie 2021, CJUE a stabilit că judecătorii naționali pot ignora decizia CCR dacă aplicarea ei presupune tergiversarea procedurilor judiciare sau dacă există riscul de prescriere a unor fapte, potrivit DC NEWS.

Adrian Alexandrov, mesaj emoționant de ziua de nume a Elenei Udrea

Cu ocazia zilei de nume al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a transmis un mesaj emoționant. Partenerul fostului ministru a ținut să ureze toate cele bune celor care poartă nume Sfinților Constantin și Elena. De asemenea, bărbatul a menționat că el și fiica sa o așteptă cât mai repede acasă pe Elena Udrea.

„La Multi Ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. La Multi Ani si tie mami. Stim ca te gandesti la noi si te asteptam acasa”, a scris Adrian Alexandrov pe rețelele de socializare. 

Elena Udrea, mesaj din arest

Adrian Alexandrov a postat, pe rețelele de socializare, mesajul iubitei sale.

„După vizită mea de ieri în Bulgaria, Elena dorește să vă transmită gândurile ei:

 “Va mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt  arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.
Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment și îmi da speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt  supusă, vor lua sfârșit în curând.
Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pt a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când  avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! 
Va  întorc  gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mama să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, spunea Adrian Alexandrov, pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel