Adina Hugeanu Halas a împlinit 41 de ani: „Mă amuz mereu de ce se spune despre Capricorn”

Data actualizării: | Data publicării:
Adina Hugeanu Halas - Foto. Facebook
Descriere foto: Adina Hugeanu Halas - Foto. Facebook

Adina Hugeanu Halas a împlinit astăzi 41 de ani. Frumoasa blondă spune că deși nu crede în zodii, se regăsește total în caracteristicile zodiei Capricorn.

„Nu mă ghidez după stele şi zodii, cu toate astea mă amuz mereu de ce se spune despre Capricorn şi recunosc faptul că am fost mereu mândră de caracteristicile zodiei în care m-am născut. Simt cu toată ființa mea că sunt norocoasă şi îmi doresc pe viitor să îmi păstrez la acelaşi nivel inima caldă, spiritul ludic, sarcasmul şi forța fizică, psihică şi emoțională, aşa că, #41, be good to me”, a scris prezentatoarea TV Pe Facebook. 


Cum este caracterizată femeia Capricorn în Horoscop:

Despre femeia Capricorn se spune că este extrem de muncitoare și mândră. Statulul social este extrem de important pentru reprezentantele acestei zodii, astfel că nu se vor da la o parte de la munca asiduă pentru a ajunge acolo unde își doresc. De asemenea, femeile Capricorn sunt înțelepte și acumulează cunoștințe din toate domeniile, le place să aibă răspuns pentru orice întrebare și vor să se remarce prin inteligență. 

 

Adina Hugeanu Halas are o carieră frumoasă, muncită, este mamă și soție, iar la 41 de ani arată ca o adolescentă. Vedeta petrece foarte multe ore în sala de fitness, alături de soțul ei și acasă îl răsfață cu bunătăți alese, gătite chiar de ea. Adina este un bucătar excelent, pasionată de nutriție și stilul de viață sănătos. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel