Adina Halas, surprinsă de Ziua Femeii. Gestul emoționant al fiului său: „Răspunsurile lui m-au atins într-un mod cu totul și cu totul special”

Data publicării:
Adina Hugeanu Halas - Foto. Facebook
Descriere foto: Adina Hugeanu Halas - Foto. Facebook

Adina Halas și-a început ziua într-un mod adorabil. Fiul vedetei, în vârstă de 9 ani, a pus la cale un plan ingenios pentru a-și surpinde mama în cel mai plăcut mod posibil.

 

Fiul Adinei Halas a demonstrat astăzi cât de mult își iubește mama. Vedeta a fost răsfățată și copleșită de cadouri din partea celui mic.

 

„Dimineața mea a început cu un băieţel de 9 ani și jumătate care şi-a pus ceasul să sune pentru că voia să aibă timp să îmi ofere tot ce îmi pregătise înainte să plece la şcoală. Primul gest care m-a topit a fost că s-a trezit cu puțin înaintea alarmei și a oprit-o "pentru că îmi era milă de tine", așa cum urma să îmi spună ulterior. A venit apoi cu câteva surprize pregătite, desene, felicitări și declarații. Ceea ce m-a impresionat enorm este acest chestionar. Răspunsurile lui m-au atins într-un mod cu totul și cu totul special. Pe lângă faptul că mă cunoaşte atât de bine, sufletul acesta mic se simte iubit, iar azi, citind confirmarea lui scrisă, am realizat asta, iar ceea ce am simțit nu poate fi redat prin cuvinte. Dacă sunteți părinți, înțelegeți cât de important este să vezi că reuşeşti să îți faci copilaşul să se simtă iubit... La mulți ani, femei mişto de toate vârstele, mame sau nu (încă)! Vă doresc să fiți iubite, să vi se spună și să vi se arate asta în mod constant și să simțiți la rândul vostru că cei pe care îi iubiți ştiu asta și au siguranța iubirii voastre!”, a scris Adina Halas pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel