Adina Buzatu, momente dificile, la primele ore ale dimineții. Vedeta și-a găsit mașina vandalizată: „Am crezut că au turnat cu acid pe ea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu,captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu,captură YouTube

Adina Buzatu a trecut prin momente dificile, încă de la primele orea ale dimineții, după ce și-a găsit mașina vandalizată.

 

Adina Buzatu se află printre cei mai apreciați designeri români. Vedeta a trecut printr-un adevărat șoc, după ce și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Ulterior, Adina Buzatu le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare că va fi nevoită să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani, pentru a-și repara bolidul. 

Adina Buzatu și-a găsit mașina vandalizată în parcare

La prima vedere, Adina Buzatu a constatat faptul că cineva i-a turnat acid pe mașină, deteriorând vopseaua de pe capotă.

„Mi-am început ziua cu sport, cu treabă, cu întâlniri online. Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva! Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!',  a  scris creatoarea de modă, pe rețelele de socializare.

Adina Buzatu: „ A fost fie zgâriată cu șmirghel”

Designerul a declarat că bolidul i-a fost zgâriat cu șmirghelul și va fi nevoită să o ducă în service. 

„Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea.

Mi-a fost recomandat pe un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea',  a declarat, Adina Buzatu, pentru  Click!

Adina Buzatu, despre dramele care i-au marcat existența

Într-un interviu recent, stilista a vorbit despre problemele pe care a fost nevoită să le îndure de-a lungul timpului. Vedeta a recunoscut că nu se gândea vreodată că o să ajungă designer vestimentar și era convinsă că va fi profesor sau avocat, la fel ca părinții săi. 

”(n.r. Credeam că voi fi) Profesor de matematică la fel ca mama și bunica sau avocat. De fapt nu știu cât visam la asta, provin dintr-o familie de profesori și cumva toată lumea se aștepta să urmez tradiția. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian sau să dansez, admiram sportivii practicanți de dans de societate”, a declarat Adina Buzatu pentru FANATIK.

Vedeta a mărturisit că a luat-o de mai multe ori de la capăt, însă cu credință și ambiție a mers tot înainte și nu s-a dat bătută. 

”Sunt o persoană extrem de muncitoare și cred cu tărie că dacă pui suflet și energie în ceea ce faci, ai, fără îndoială, succes. Am luat-o de trei ori de la capăt, de la zero și aș putea oricând să o iau din nou cu ambiție, determinare și credință în Dumnezeu”, a mai spus stilista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel