Adina Buzatu și fiica ei, partenere de afaceri. Ce relație frumoasă au cele două: „Este omul meu de bază”

Data actualizării: | Data publicării:
Sara Denise și Adina Buzatu. foto Facebook
Descriere foto: Sara Denise și Adina Buzatu. foto Facebook

Adina Buzatu a dezvăluit cât de mândră este fiica ei și ce relație au cele două chiar dacă de la distanță. 

Adina Buzatu este tare mândră de fiica ei, Sara, cu care are o relație de prietenie, dar și una profesională. Fiica creatoarei de modă este omul de bază în compania mamei sale, iar Adina susține că de multe ori nu știe cum ar face față dacă nu ar avea-o alături. 


Tânăra urmează un master în antreprenoriat în Marea Britanie și face naveta între Londra și București, pentru a se împărți între școală și afacerea de familie de care se ocupă alături de mama sa, Adina Buzatu.


„Să știi că îmi este în continuare greu, iar Sara lucrează cu mine de la distanță. Ea are job, își face masterat-ul, dar lucrează și cu mine. Îmi este extrem de necesară, nu știu ce m-aș face fără ea, pentru că e capul limpede, eu sunt aeriana, creativă, ea e capul limpede. Îmi reamintește de zece ori ce avem de făcut.


Spre exemplu, am plecat la Paris, aveam comenzi de făcut pentru unul dintre brand-urile mele și m-a anunțat: „mama, nu ți-ai făcut testul', era seara… Îți dai seama, aveam la 6 dimineața avion. Am rezolvat, am sunat repede, a venit cineva și mi-a luat testul, s-a rezolvat, dar ca idee, dacă nu-mi amintea, ajungeam în aeroport și nu puteam să plec”, a spus Adina Buzatu pentru VIVA!


Adina Buzatu are doar cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, pe care o consiferă un om responsabil și inteligent. 


Sara este un student model, aceasta are mereu proiectele terminate chiar înainte de termen deoarece vrea ca totul să fie perfect. 


Adina Buzatu spune că fiica ei este organizată și are o agendă unde își notează tot ceea ce are de făcut. 


„Este omul meu de bază și mă bucur că s-a dezvoltat ca adult extrem de responsabil. Este un om responsabil, serios, foarte atent la toate detaliile. Rezolvă absolut orice pe loc, nu e genul care amână de azi pe mâine, e genul care zice să facem astăzi.


Așa a făcut și cu școala, ea pune toate proiectele înainte și o întrebam: „de ce mamă, mai stai că ai deadline într-o săptămână', iar ea îmi spunea „mama, gata, l-am făcut, l-am citit de 10 ori, am terminat, ce-i în mână nu-i minciună'. Are agendă și își bifează toate task-urile făcute. Sunt tare mândră de ea”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel