Adina Buzatu, îngenunchiată de durere după moartea tatălui. Care au fost ultimele cuvinte ale părintelui său: „A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara”

Data publicării:
Adina Buzatu, sursa instagram
Descriere foto: Adina Buzatu, sursa instagram

Adina Buzatu a vorbit cu ochii în lacrimi despre ultimele clipe din viața tatălui său.

Adina Buzatu ascunde o dramă e nedescris. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, și anume, moartea tatălui său. Odată cu apropierea sărbătorilor Pascale, Adina Buzatu și-a amintit de tatl său, alături de care își petrecea Paștele de fiecare dată.

„Întotdeauna Sărbătorile erau frumoase în copilărie. Te ascultam acum și am simțit așa o lacrimă, gândindu-mă la faptul că anul acesta ca de mulți ani deja ne lipsește tata foarte tare. Sărbătorile pentru noi întotdeauna au fost în familie și mai ales Sărbătorile Pascale. E foarte frumos când ești cu cei dragi să fii cu cei dragi. Se purta clubăreala, dar nu mergeam niciodată de Paște. Mi se par genul de Sărbători pe care trebuie să le faci cu cei dragi”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars.

Vedeta a vorbit și despre ultima întâlnire cu tatăl său. Adina Buzatu își amintește cum părintele său o ținea de mână, se uita atent la ea și încerca să-i dea putere, întrebând-o dacă va fi bine. De asemenea, creatoarea de modă a mărturisit că ultima persoană de la care tatăl ei și-a luat „adio” a fost fiica ei.

„A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd, am fost la el, ne-am luat „la revedere” cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: „o să fii bine, nu?”. Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală. Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: „hai să-l trezim, că se bucură când se vede”. Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat „la revedere”, Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă, să-și ia „la revedere”, a continuat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel