Adina Buzatu, analiza vestimentară a politicienilor de la Congresul PNL: „Este un detaliu extrem de mic”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Liberalii au defilat în haine alese, sâmbătă, la Romexpo, în cadrul Congresului PNL. Stilistul vestimentar Adina Buzatu a analizat, pentru Spectacola, ținutele cu care s-au prezentat politicienii la vot. 

Sâmbătă, liberalii s-au adunat în număr mare la Romexpo pentru a vota viitorul președinte PNL. 

Aproape 5000 de delegaţi din întreaga ţară s-au înregistrat la congres, după cum a anunţat preşedintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Pentru şefia PNL candidează actualul preşedinte, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu.

Cei doi candidaţi şi-au prezentat, anterior, moţiunile cu care candidează: Ludovic Orban - "Forţa Dreptei" şi Florin Cîţu - "România Liberală". De asemenea, tot astăzi vor fi aleşi preşedinţii Curţii de Arbitraj şi ai Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori.

 

Liberalii s-au îmbrăcat „țiplă”

 

Adina Buzatu, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști vestimentari din România, este impresionată de ținutele alese de politicieni pentru acest eveniment. 


„Toate ținutele au fost office-elegante. Se vede clar că au luat în calcul importanța evenimentului. Toată lumea e aranjată, costumele impecabile, cămășile cum trebuie, cravatele la fel, detaliile puse la punct. Se vede clar, din ținute, că nimeni nu s-a îmbrăcat întâmplător”, a declarat Adina Buzatu pentru Spectacola.


Despre Klaus Iohannis, stilista spune că a fost inspirat în alegerea costumului, iar albastrul Midnight l-ar avantaja pe președintele României. 

„Și președintele Iohannis a abordat o ținută frumoasă. Albastrul acesta nu este un bleumarin, este un albastru Midnight, care îi vine foarte bine și îl pune evidență”, a mai spus Adina Buzatu. 

Cu toate că liberalii și-au ales cu grijă ținutele cu care s-au prezentat la vot, un detaliu le-a scăpat. Adina Buzatu spune că mulți dintre politicieni nu aveau nodul de la cravată „ca la carte”. 

„Un lucru pe care l-aș remarca, la mulți dintre participanți, nodul de la cravată, care ar trebui să aibă un fald dedesubt, să fie un pic mai natural așezat. Dar este un detaliu extrem de mic. În rest, absolut toate ținutele au fost „țiplă””, a subliniat stilista. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel