Adi Sînă și Anca Serea nu exclud ca în viitorul apropiat să devină din nou părinți : „În curând o să dau o veste”

Data publicării:
Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram

Adi Sînă și Anca Serea se bucură de o relație minunată și de o familie extrem de frumoasă. Își mai doresc cei doi soți încă un copil?

Adi Sînă a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, de pe PRO TV, acolo unde a vorbit despre copilăria lui, despre familie, dar și despre fapt că în curând o să plece din țară.


„Am început să produc prima dată piese, apoi am făcut primul studio al meu într-un studio de radio, mi-am dat seama că asta îmi place, am fost mereu pasionat de muzică. În martie o să plec în India unde am șase concerte, voi sta două săptămâni, se întâmplă evenimente la o scară mult mai mică, dar se întâmplă. Mi-era dor”, a spus Adi Sînă.


Adi Sînă nu a scăpat și a primit întrebarea care este deja pe buzele multor oameni. Cătălin Măruță l-a întrebat dacă este posibil ca în viitorul apropiat să anunțe venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil. „Da, așa să fie! De ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase copii. Ar fi complicat să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta”, a spus Adi Sînă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel