Adi Sînă și Anca Serea, în prag de divorț: „Am vrut să renunțăm. Vorbim foarte serios...” Mărturisirile sincere făcute de vedeta TV

Data actualizării: | Data publicării:

 Anca Serea a vorbit despre tensiunile și momentele mai dificile din relația cu soțul său.

Anca Serea și Adi Sînă au una dintre cele mai frumoase, dar și numeroase familii din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, vedeta a vorbit mereu deschis și despre situațiile mai puțin roz din căsnicie, când gândurile cu privire la un posibil divorț erau cât se poate de serioase. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat niciodată purtați de impulsul momentului, au cântărit foarte bine plusurile, cât și minusurile din relație și au luat în final cea mai bună decizie pentru familia lor. 

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt”, mărturisea Anca Serea acum ceva timp, potrivit cancan

Citește și: Andreea Marin și-a dorit să se sinucidă de la depresie: „Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”

„Adi face primul pas spre împăcare întotdeauna”

Astfel, dacă pe vremuri tensiunile erau destul de dese, în ultima vreme Anca Serea spune că nu a mai „ajuns la cuțite” cu soțul său, cu care încearcă mereu să găsească echilibrul și armonia în toate situațiile. Când vine vorba de primul pas spre împăcare, fosta prezentatoare TV spune că acest rol i se atribuie mereu lui Adi Sînă. 

„În ultima vreme să știi că, slavă Domnului, nu prea ne-am ciondănit. Poate că n-am avut nici foarte mult timp, dar nici n-am avut motive foarte serioase. (…) Am învățat să trecem peste multe lucruri și nu prea ne mai supărăm din nimicuri, în primul rând, asta înseamnă maturizarea. Putem să stăm certați și mai multe ore, n-am stat să contorizez niciodată. Adi face primul pas spre împăcare întotdeauna, bărbatul, că așa mi se pare normal”, a mai spus ea.

VEZI și: Rita Mureșan și Horia Brenciu au avut o relație. Artista spune tot: „Am fost foarte iubită. Extrem de importantă pentru amândoi”

Nu a fost pregătită pentru a avea o relație cu un artist

Cât despre gelozia din cuplu, chiar dacă partenerul său nu i-a oferit niciodată motive întemeiate pentru acest lucru, Anca Serea spune că nu a știut ce înseamnă să ai o căsnicie alături de un artist, motiv pentru care ea își inducea de cele mai multe ori acele griji și stări de neliniște, din care, inevitabil, apăreau și certurile.

„Cred că aș fi necinstită să spun că gelozia (n.r. i-a adus în pragul divorțului), eu m-am dus singură în pragul acela, pentru că noi oamenii suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm.

Eu, vizavi de căsnicia pe care o am împreună cu Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Vizavi de controlatul telefoanelor și al lucrurilor intime, nu aș face niciodată în primul rând din respect pentru mine ca femeie, nici el nu obișnuiește să facă asta”, a mărturisit Anca Serea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Noi acuzații către Mirela Retegan. Scandalul din Gașca Zurli continuă: „Când auzeam astea, mă  transformam într-un monstru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel