Adi Sînă pleacă din România. Artistul a făcut anunțul în direct

Data publicării:
Adi Sînă, sursa instagram
Descriere foto: Adi Sînă, sursa instagram

Adi Sînă a mărturisit că o să plece din România în curând. Artistul a dezvăluit și motivul.

Adi Sînă a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, de pe PRO TV, acolo unde a vorbit despre copilăria lui, despre familie, dar și despre fapt că în curând o să plece din țară.

Artistul a mărturisit că va pleca în curând în India, acolo va avea șase concerte.

”Am început să produc prima dată piese, apoi am făcut primul studio al meu într-un studio de radio, mi-am dat seama că asta îmi place, am fost mereu pasionat de muzică. În martie o să plec în India unde am șase concerte, voi sta două săptămâni, se întâmplă evenimente la o scară mult mai mică, dar se întâmplă. Mi-era dor”, a spus Adi Sînă.

Întrebat despre cum era în copilărie, acesta a povestit că a avut o copilărie frumoasă și simplă. Mai mult decât atât acesta a mărturisit că la vremea aceea își dorea să fie pădurar.

”Mă bucur că vine primăvara. Am doi frați mai mici, Cristian și Lucian, unul locuiește în București, altul în Chicago, de 20 de ani. Tata a fost la concertele mele, m-a văzut, m-a felicitat, era mândru de mine. Părinții mei erau destul de modești. Copilăria a fost una normală, simplă. Toate vacanțele noastre le petreceam la bunici și în spatele casei era pădurea și credeam că o să fiu pădurar”, a declarat artistul.

Adi Sînă a vorbit și despre al șaptelea copil.

”Ar fi mai complicat cu șapte copii pentru că trebuie să schimbăm numele canalului de YouTube. E greu să mai schimbi numele pe rețelele de socializare. În curând o să dau o veste, până atunci cred că o să dai tu o veste, Măruță”, a spus Adi Sînă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel