Adi Nartea, tătic pentru a doua oară. Primele imagini cu mezina familiei/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Nartea, sursa instagram
Descriere foto: Adi Nartea, sursa instagram

Adi Nartea este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru a doua oară. Actorul a postat și primele imagini cu mezina familiei.

Adrian Nartea din Vlad are toate motivele să fie fericit. Pe lângă cariera de succes, actorul are și o familie superbă de care este extrem de mândru. Mai mult decât atât, acesta a devenit pentru a doua oară tătic. Soția lui, Alina Ferinceac, a născut a doua oară, iar actorul nu mai poate de fericire. 

Actorul din Vlad nu s-a putut abține și a dorit să împărtășească fericirea sa cu toți prietenii săi virtuali.

Astfel, Adrian Nartea a publicat câteva fotografii emoționante cu fiica lui cea mică. Tăticul bebelușei pare extrem de fericit și emoționat ținându-și fiica în brațe. Imaginile vorbesc de la sine, iar surioara mai mare Mara este foarte protectoare cu mezina Petra.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.
Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, a scris Adrian Nartea pe pagina lui de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel