Adi de la Vâlcea, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent: "Eu din luna aprilie m-am debranșat"

Sursa foto: Adi de la Vâlcea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adi de la Vâlcea, instagram

Adi de la Vâlcea a vorbit despre majorarea facturilor la energia electrică și gaz. 

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre aceștia se numără și Adi de la Vâlcea, care s-a arătat revoltat de majorarea exagerată. Artistul a mărturisit că, deși era debranșat din luna aprilie, a primit mai multe facturi venite de la curent, și are de plătit în total, 36 de milioane, pentru trei luni.

Adi de la Vâlcea, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent

Cântărețul le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că , din luna aprilie a acestui an, a ales să își pună panouri fotovoltaice şi să se debranşeze de la curent. Cu toate astea, artistul a primit facturi la energia electrică, în valoare de 36 de milioane.

„Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.", spune cântărețul.

"La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel„, este mesajul transmis de Adi de la Vâlcea, pe pagina sa de TikTok.

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică

”Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi.

Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a declarat actorul pentru Antena 3.

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Dorian Popa, care a dezvăluit că a fost șocat în momentul în care a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 sep 2022, 12:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience