Adi de la Vâlcea, REVOLTĂ după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: Acum ne credeţi? Sau am fost plătiţi de Guvern să murim?

Data publicării:
Adi de la Vâlcea, sursa instagram
Descriere foto: Adi de la Vâlcea, sursa instagram

Adi de la Vâlcea transmite un mesaj de revoltă după moartea cântăreţului Petrică Mîţu Stoian.

"SOARTA ARTISTULUI ROMAN!!!!

Dumnezeu cu tine, Petrică Mîţu Stoian.  S-a mai dus un artist. Gândiţi-vă puţin, noi artiştii când ne-am îmbolnăvit de această boală, Covid, a trebuit să ţinem secret, că alţii care au postat pentru că voiau să se hrănească, să se aline cu mesajele dumneavoastră de susţinere, ne-aţi acuzat că suntem plătiţi de Guvern să ne prefacem. Când ne-am vaccinat, la fel am fost acuzaţi că suntem plătiţi de Guvern ca să ne vaccinăm sau că de fapt nu facem niciun vaccin, doar ne prefacem.

Ce mă doare cel mai rau este că aţi uitat cât v-am bucurat inimile atât timp, că suntem şi noi oameni ca şi voi, că avem familii, pur şi simplu ne-aţi desfiinţat, ne-aţi înjurat, ne-aţi ponegrit cum v-a venit la gură. Foarte mulţi artişti mari ai acestei ţări au murit în ultimul timp, unii pe lânga colegi şi pieteni buni. ACUM NE CREDEŢI? SAU AM FOST PLĂTIŢI DE GUVERN SĂ MURIM?", a scris Adi de la Vâlcea pe Facebook. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel