Adi Bărar, liderul formației Cargo, a fost condus pe ultimul drum. Motocicliștii au însoțit cortegiul funerar până la cimitir

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Bărar, foto Facebook/CARGO
Descriere foto: Adi Bărar, foto Facebook/CARGO

Adi Bărar s-a stins din viață la 61 de ani din cauza infectării cu Sars-Cov-2. Prietenii, fanii și rudele l-au condus ieri pe ultimul drum. 

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum de prieteni, rude și fani. Mașina funerară a fost însoțită de motocicliști până la cimitir, iar muzica artistul a răsunat în boxe, acompaniată de motoarele tunate. 


Liderul trupei Cargo a fost infectat cu Covid-19, iar din cauza complicațiilor se afla de două săptămâni la Terapie Intensivă. Luni dimineață, vestea cumplită că Adi Bărar s-a stins din viață șoca pe toată lumea. 


„Trebuia să îl ducem, Adi a fost prietenul nostru, al tuturor. El a compus imnul motocicliştilor. Pentru motociclişti el a fost un artist deosebit şi un prieten. E o pierdere foarte mare de care nu ne dăm seama, încă nu ne dăm seama, dar uite aşa el intră direct în legendă, noi mai rămânem cu amintirile. Adi Bărar a fost un tip deosebit”, a spus un bun prieten al lui Adi Bărar, pentru Știrile ProTV. 


Din cauza măsurilor de siguranță, la mormânt au avut voie doar câteva persoane, așa că fanii și prietenii artistului au depus coroanele de flori și lumânările la intrarea în cimitir. 


„În primul rând a fost prietenul nostru şi a fost un ambasador al Timișoarei. A fost un om extraordinar şi a făcut multe pentru oraşul ăsta. Merită şi mai mult, dar asta este tot ce am putut noi să facem”, a mărturisit un motociclist prezent la înmormântarea artistului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel