Adevărul despre relația Andreei Raicu cu Matei Stratan: „La un moment dat, o să mă mărit”

Data actualizării: | Data publicării:
Colaj Foto/ Sursa Instagram
Descriere foto: Colaj Foto/ Sursa Instagram

Matei Stratan a spus adevărul despre relația cu Andreea Raicu. Ce se întâmplă între cei doi?

Matei Stratan a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Ghenea, cu care are o fetiță minunată, Charlotte. Chiar dacă au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței. Afaceristul a fost acuzat de infidelitate, ba mai mult, Mădălina Ghenea l-a acuzat la acea vreme că le-ar fi distrus viitorul: „Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, îi reproșa Mădălina Ghenea la acea vreme. 


Mădălina Ghenea a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu vrea să se căsătorească, iar aceasta a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei. Vedeta vrea să îmbătrânească singură, deoarece spune că se simte la fel de puternică și echilibrată, chiar dacă nu are un bărbat alături. 


„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură, decât în compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, spunea vedeta. 


În urmă cu câteva luni, Matei Stratan a fost surprins împreună cu Andreea Raicu. La acea vreme, s-a zvonit că între cei doi ar exista o relație. 


„Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a spus Matei Stratan pentru Playtech.ro. 

 

Andreea Raicu susține că este într-o relație, dar nu a spus și numele bărbatului alături de care și-a găsit fericirea. Ba mai mult, vedeta a mărturisit că în curând va ajunge în fața altarului și este mai pregătită ca niciodată să se mărite. 

 

„Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a declarat ea, potrivit Viva.ro. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel