Adevărul despre plecarea Mihaelei Tatu din televiziune: „Pentru mine a fost cumplită ieșirea din media”

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Tatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Tatu, Instagram

Mihaela Tatu a vorbit despre retragerea definitivă din televiziune. 

Mihaela Tatu a vorbit recent despre motivul care o făcut-o să renunțe la televiziune. Inițial, vedeta a luat o pauză de doi ani de la „faimă”, pentru că fusese diagnosticată cu fibrom uterin, iar când s-a întors, nimic nu mai era la fel. Schimbările din domeniul pe care aceasta l-a iubit atât de mult au uimit-o pe vedetă, care nu și-a mai găsit locul pe niciun post de televiziune, în ciuda încercărilor disperate de a se reîntoarce în media. 

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.

Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi.”, a declarat Mihaela Tatu, potrivit click!

Poate te interesează și: Neftchi Baku, prima reacție după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu antrenorul

„Pentru mine a fost cumplită ieșirea din media”

Chiar dacă decizia de a pleca definitiv din televiziune i-a aparținut, vedeta recunoaște acum faptul că a suferit foarte mult din cauza acestei schimbări, ce i-a lovit viața profesională. Cu toate acestea, fosta prezentatoare nu a fost dispusă să-și sacrifice propriile principii și valori, motiv pentru care s-a regăsit într-un alt domeniu de activitate, care i-a completat perfect viața și i-a umplut lipsurile de la vremea aceea. 

„Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc. Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez.”, a continuat vedeta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Cum și-a descoperit Mihaela Tatu pasiunea pentru ceea ce face astăzi

Domeniul în care a activat pentru atât de mulți ani a ajutat-o foarte mult în meseria pe care o practică astăzi și care a devenit pentru vedetă o reală pasiune.

„Într-o zi mi-am dat seama că eu sunt un comunicator foarte bun, aveam informații, lejeritate și experiență în toate suporturile media, adică eram pregătită pentru ceea ce se numește Comunicare. În ultimul timp citisem și învățasem mult în acest domeniu. Și am găsit nișa: public speaking în mediul de business. Asta la început. Am fost și am vorbit cu doamna mea dragă profesoară de dicție, Ileana Cârstea Simion, și mi-a dat undă verde. Pe lângă psihologie am studiat logopedie, metalimbaj și logoterapie. Am învățat cum să fac un om timid și lipsit de încredere să reușească să vorbească liber și destins în fața unui auditoriu, fără jenă sau stânjeneală. Acreditată ANC, am devenit trainer în tehnica și arta livrării discursului”, a declarat în urmă cu ceva timp Mihaela Tatu pentru Fanatik.

Mihaela Tatu, exerciții fizice pentru vârstnici: „Între minte și corp există o legătură puternică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel