Adevărul despre o procedură dentară. Dr. Grozescu: Hai să ne uităm câți stomatologi și-au făcut. Mi se pare crimă. Uită-te la dinții mei! Sunt varză, dar sunt ai mei / video

Data publicării:
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Holiak
Descriere foto: Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Holiak

Dr. Bogdan Grozescu, medic stomatolog, a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici unde a vorbit despre fațetele dentare. 

Tot mai mulți oameni optează pentru fațete dentare pentru a îmbunătăți aspectul estetic al dinților. Vedetele și influencerii de pe rețelele de socializare au contribuit la popularizarea lor, făcându-le să pară o opțiune accesibilă și dorită pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului.

Tinerii sunt tot mai interesați de sănătatea și aspectul dinților lor și sunt dispuși să investească în tratamente cosmetice pentru a obține un zâmbet cât mai atrăgător.

Unii stomatologi nu recomandă fațetele dentare și chiar refuză să facă astfel de proceduri. Dr. Bogdan Grozescu a explicat de ce. 

„Mi se pare crimă, oricât de corect le-ai face. În afară de cele feldspatice sau no prep, care nu necesită pregătirea dinților, adică nu pilești dinții deloc, doar lipești niște fațete extrem de subțiri peste dinte.

Nu am nimic cu cele no prep, ele nu afectează dinții, doar că pentru a putea să te califici, defectele tale trebuie să fie minore. Dintele ar trebui să fie fără carie, super sănătos, ca să poți să pui niște fațete frumoase. Și atunci de ce să le pui?

Foarte mulți pacienți fac tratament cu fațete, protetic, ca să nu poarte aparat ortodontic. Mi se pare o prostie să-ți pilești dintele tău indiferent că e super puțin, minim invaziv. Eu sunt acolo și știu toate implicațiile pe care le are.

Hai să ne uităm câți medici stomatologi au fațete. Uită-te la dinții mei! Sunt varză, dar sunt ai mei, naturali.

Nu îmi fac. Eu încurajez naturalul. De când am ieșit de pe băncile școlii cam asta am făcut, mi-am propus să nu fac lucruri ultracomerciale pentru că este foarte ușor să faci bani ca medic stomatolog.", a spus Dr. Bogdan Grozescu la podcastul lui Damian Drăghici. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel