Adevărul despre înălțimea lui Adrian Minune. Ce spune mama artistului despre asta: „Vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu”

Data publicării:
Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”
Descriere foto: Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Mama lui Adrian Minune a spus adevărul despre înălțimea fiului ei. De ce artistul măsoară doar 1,50 m? 

Adrian Minune este unul dintre cele mai apreciați maneliști din țară, iar cariera lui a început încă din anii 2000. „Of, viaţa mea” a apărut pe unul dintre albumele solo ale lui Costi Ioniță și a înregistrat un succes răsunător la acea vreme. 


Înălțimea lui Adrian Minune a stârnit destul de multe controverse de-a lungul timpului, dar manelistul spune că nu a fost niciodată complexat de acest aspect. Ba mai mult, a fost apreciat pentru calitățile sale vocale și a avut parte de respectul și prietenia multor persoane. 


Mama lui Adrian Minune a vorbit despre înălțimea fiului ei și a precizat că încă din copilăria artistului a observat acest lucru. Chiar dacă nu are o problemă de sănătate, Adrian Minune ar fi moștenit această înălțime de la rudele din partea tatălui. 


”Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut.  Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu, la Antena Stars.

 
Adrian Minune a știut cum să profite de înălțimea lui încă din școala generală, când se bucura de atenția colegelor sale și de aprecierea băieților, deoarece a început să cânte de la o vârstă fragedă. 


”Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, spunea artistul în urmă cu ceva timp. 


Adrian Minune nu vrea să divulge averea pe care a strâns-o în zeci de ani de cântat, artistul a dezvăluit că cea mai mare sumă cu care a plecat acasă a primit-o în 2002, la o petrecere din America. Manelistul a fost remunerat atunci cu 60.000 de dolari, din dedicații. 


Chiar dacă acum se bucură de un succes imens, iar banii nu mai sunt o problemă, Adrian Minune s-a născut într-o familie săracă și a fost părăsit de tată când avea doar 4 ani. 

”Știu certurile din casă, de la vârsta aia, cum știu și cutremurul din ”77 când aveam 3 ani, deși lumea nu mă crede. Tata era impulsiv, rău cu mama, iar la un moment dat s-au despărțit”, a povestit cântărețul la Kanal D. 

A fost crescut de bunici și a îndurat greutăți financiare dificil de descris. 

 ”Nu aveam biberon când eram mic, ci o cârpă înmuiată cu zahăr, nu am avut suzetă, asta e realitatea”, a mai spus artistul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel