Adevărul despre demisia lui Bordea de la Antena 1. Călin Crețu, răspunsul OFICIAL: Nu o să fie un secret

Data publicării:
Catalin Bordea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Bordea, sursa foto Instagram

Impresarul lui Cătălin Bordea a făcut declarații, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre plecarea actorului de la Antena 1.

O mulțime de zvonuri și articole care dau oficial faptul că actorul de stand up comedy, Cătălin Bordea, este decis să plece de la Antena 1, din emisiunea Xtra Night Show prezentată de Dan Capatos, au apărut în mediul online. 

Cu toate acestea, informațiile nu sunt confirmate, deci demisia lui Cătălin Bordea nu este una oficială și nu există această intenție din partea sa.

Contactat de DC NEWS pentru o reacție oficială în urma zvonurilor, Călin Crețu, impresarul lui Cătălin Bordea, ne-a declarat că nu se pune problema de plecare de la Xtra Night Show.

"Cel puțin din punctul nostru de vedere nu e nimic oficial și nimic confirmat. Nu am luat hotărârea asta. Dacă au luat-o cei de la Antenă, asta e altceva, dar în ceea ce ne privește, noi suntem dispuși să continuăm contractul. Au existat discuții conform cărora am luat în calcul să nu continuăm din ianuarie, dar asta strict la nivel de discuție cu cei din Antenă, pentru că i-am pus în temă că urmează să renegociem contractul, el fiind cumva, cam tot la valoarea de acum câțiva ani.

Însă nici nu am primit un răspuns negativ din partea lor, nu a existat încă acea negociere, deci cu siguranță nu a fost luată o decizie în sensul acesta din câte știm noi. Dacă sursa e din partea cealaltă a contractului, posibil ca ei să fi luat o decizie și să nu ne fi anunțat și că anunțăm din presă. Dar nu cred! După discuțiile pe care le-am avut cu cei din conducerea Antenei nu s-a pus problema ca cineva să ia o decizie până nu ne vedem să discutăm despre prelungirea contractului", a declarat Călin Crețu, impresarul lui Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel