Adevăratul motiv pentru care nu ar trebui să pui niciodată lămâie în băutura ta

Data publicării:
Daiga Ellaby, unsplash
Descriere foto: Daiga Ellaby, unsplash

Deși majoritatea oamenilor adaugă lămâie în băutură, un nutriționist a explicat adevăratul motiv pentru care nu este bine să facem acest lucru.

„Ar trebui să bei mai puțină apă”, acesta nu va fi niciodată sfatul unui doctor. Asta pentru că a bea multă apă este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poți face pentru tine, beneficiind de toate, de la dinți la digestie și până la sănătatea articulațiilor. Hidratarea vă poate ajuta chiar să pierdeți în greutate, în timp ce absorbiți mai bine nutrienții din alimente, a raportat Healthline. Cu toate astea, oamenii vor să facă băutura cu un gust mai special, astfel că adaugă lămâie în ea.

A pune o felie de lămâie în apă este un lucru potențial periculos de făcut, a subliniat premiatul expert în nutriție Toby Amidor. Într-un interviu acordat The List, Amidor a explicat că acest lucru este dăunător.

"O felie de lămâie în apă sau cocktail, poate părea o idee plăcută pentru o opțiune de aromă cu conținut scăzut de calorii, dar poate duce de fapt la aterizarea microorganismelor patogene în băutura ta, deoarece lămâile proaspete pot fi contaminate de mâini nespălate sau tăiate pe tăblițe sau cuțite contaminate", a explicat Toby Amidor.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel