Adevăratul motiv pentru care Laurette ar fi fost bătută într-un hotel din Capitală. Ce avea de împărțit vedeta cu bărbatul care a agresat-o

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a trecut prin momente de groază noaptea trecută. Vedeta ar fi fost agresată de un bărbat într-o cameră de hotel. Ce s-a petrecut de fapt între cei doi.

Chiar dacă Laurette nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care ar fi fost agresată și nici numele bărbatului cu care se afla în camera de hotel, cancan.ro a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi s-ar fi luat la bătaie. 


„La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliție. 


Reporterii CanCan spun că Laurette s-ar fi întâlnit cu un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, iar cearta ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri. Potrivit sursei citate, bărbatul i-ar fi promis vedetei suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale, dar la final ar fi vrut să îi dea doar 300 de euro. În acel moment cei doi ar fi început să se atace reciproc, iar o femeie care a auzit cearta a sunat la 112. 


Conform avocatului, vedeta prezenta la nivelul corpului mai multe urme de lovituri. În urma incidentului, Laurette a mers la INML împreună cu avocatul ei pentru a scoate un certificat medico-legal. 


”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontac care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel