Adelina Pestrițu, vacanță de neuitat în Laponia. Cum a reacționat fetița vedetei când l-a văzut pe Moș Crăciun: "Nu-i venea să creadă"

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa instagram

Adelina Pestrițu și familia ei au avut parte de o vacanță de poveste în Laponia. Vedeta a povestit cum a fost întreaga experiență, dar și cum a reacționat fiica ei după ce l-a văzut pe Moș Crăciun. 

Adelina Pestrițu împreună cu soţul său, Virgil Șteblea, dar și fiica lor au plecat într-o vacanță de vis în Laponia. Cei trei s-au echipat corespunzător și au plecat în cea mai tare aventură. Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că nu avea cum să nu le povestească fanilor săi cum a decurs cea mai tare vacanță.

De asemenea, Adelina Pestrițu a povestit și cum a fost prima întâlnire a fetiței sale cu Moș Crăciun. 

„Este incredibil cât de bine este totul gândit. Experiența este de neuitat.

Avantajele unui tur privat:

evitați aglomerația și statul în frig, la coadă, copilul are o experiență 1 la 1 cu Moș Crăciun, Doamna Crăciun, elfii și reniitransportul privat vă ia de la hotel și vă lasă tot la hotelul unde sunteți cazați, aveți timp suficient pentru poze/video, cadouri, fiecare minut face parte dintr-un film de poveste.

Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg, Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

 

 

Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!”, a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.ț

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel