Adelina Pestrițu și-a mărit familia. Vedeta a adoptat un Sphinx: „A venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens”

Data publicării:

Adelina Pestrițu și-a regăsit zămbetul după pierderea câinelui său, Nobby. Soțul vedetei i-a adus un cadou special: un nou membru al familiei.

În urmă cu căteva săptămâini, Adelia Pestrițu era devastată de moartea cățelușului său Nobby. Vedeta era extrem de atașasă de patruped și a suferit cumplit după dispariția acestuia. 


Pentru a-i alina durerea, soțul vedetei s-a gândit că este momentul ca în casa lor să apară un nou membru. Virgil a ales pentru soția sa o pisică Sphinx, care nu are deloc blană și care i-a intrat imediat la inimă Adelinei. 

"Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate. RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti.
Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati
Sper sa-l primiti cu caldura aici, in familia noastra online, si asta nu doar pentru ca fizic, din lipsa blanitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru ca este un suflet care se hraneste si creste frumos doar cu iubire.  Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel