Adelina Pestrițu, separată de soțul ei la aniversarea a 2 ani de căsnicie: „Am sărbătorit online”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit 2 ani de la momentul în care au spus „Da”. Cei doi au sărbătorit evenimentul separați.

Adelina Pestrițu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv, acolo unde a vorbit despre căsnicie și viașa de familie. Sunt doi ani de când a îmbrăcat rochia de mireasă. trei ani de cînd a devenit mamă și un pic mai mulți de când și-a cunoscut jumătatea. Chiar dacă Virgil Șteblea nu a putut fi lângă soția lui la momentul aniversar, cei doi au găsit soluția pentru a-și sărbători 


"Am sărbătorit, dar separat. Poți să crezi? Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu bunicii la mare, și am sărbătorit așa online, cu șampanie. Astăzi s-a întors, nici nu am apucat să ne întâlnim. Sperăm să avem o viață cât mai lungă și fericită împreună... și cât mai mulți copii. Noi avem în plan să facem și al doilea copil, dar nu depinde de noi. Pe 3 august, Zeny împlinește 3 ani, o să sărbătorim în familie. Nu facem o petrecere mare ca anul trecut, apoi plecăm în Disneyland”, a povestit Adelina Pestrițu la Pro TV.


Vedeta spune că nu încearcă să pozeze în familia perfectă și că nici nu crede în cupluri perfecte. Despre relația ei, frumoasa brunetă spune că este una normală, cu bune și rele.

„Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat foarte multe. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Să știi că relația noastră nu e perfectă, nu există așa ceva. Ne certăm, avem subiecte pe care ne contrazicem. Avem tot felul de contradicții. Ar fi plictisitor să fie totul perfect", a mai spus Adelina Pestrițu în emisiunea Vorbește lumea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

 

Și-au tatuat iubirea

 

În urmă cu ceva timă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au făcut tatuaj de cuplu:„ Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit„ a fost mesajul pe care cei doi și l-au imprimat în piele, însă nu oricum.  O parte din frază și-a tatuat-o Virgil pe mână, iar cealaltă parte Adelina. Așadar, mesajul poate fi înțeles în totalitate doar atunci când Adelina și Virgil sunt unul lângă celelalt.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel