Adelina Pestrițu, RUGĂMINTE pentru fani: Mă stresează atât de tare. Nu suport

Data publicării:
Sursa foto: Captură video Instagram, Adelina Pestrițu
Descriere foto: Sursa foto: Captură video Instagram, Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu le-a cerut fanilor ei să renunțe la un obicei, pe care vedeta nu îl suportă deloc.

Adelina Pestrițu a dezvăluit, pe rețelele de socializare, un lucru care o stresează foarte tare, cerându-le fanilor să se oprească din a mai face acel obicei.

"Nu suport să am notificări, mesaje nedeschise, wp-uri necitite. Astfel, după ce reușesc să citesc toate mesajele, încep like-urile la răspunsurile mele din mesaje. Practic, niciodată nu ajung să nu am nicio notificare. Așa că, vă rog să mă iertați, dacă vreodată am dat like la mesajele voastre și Instagram v-a notificat cu un "mesaj nou". Mă stresează atât de tare, încât le-am făcut și eu dintr-un tic nervos.", a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Adelina Pestrițu le mulțumește fanilor

După ce a lansat această rugăminte, fanii au început să-i ceară scuze vedetei, promițându-i faptul că nu vor mai proceda așa. 

"Ce comunitate mișto am. Eu chiar vreau să vă mulțumesc că sunteți cu așa mult bun-simț și ați pus în practică asta și nu mai dați like la mesaje. Chiar m-ați scutit de un stres.", a spus ea.

"Mai este un lucru de care trebuie să ne dezobișnuim"

Rugămințile nu s-au terminat aici, pentru că vedeta a mai dezvăluit încă un obicei foarte neplăcut, pe care până și ea îl practică, potrivit acesteia.

"Mai este un lucru de care trebuie să ne dezobișnuim, din a trimite o singură idee, în foarte multe mesaje, mesaje din alea scurte, care-ți fac telefonul să vibreze continuu. Ar trebui să facem un mesaj mare, ca să nu deranjăm omul. E super enervant.", a continuat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu este o mamă foarte panicată

Vedeta a vorbit în trecut despre viața de mamă și despre provocările pe care aceasta i le-a adus în viața ei. 

"Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.  Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei.", a declarat Adelina Pestrițu, potrivit vivaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel