Adelina Pestrițu, probleme chiar în ziua de Paște. Ce a pățit bruneta: „Vă rog să aveți grijă”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare. Ce a pățit frumoasa brunetă chiar de Paște?

Adelina Pestrițu se bucură de un succes imens pe rețelele de socializare. Ea este urmărită de peste 1,7 milioane de persoane pe pagina sa de Instagram. Vedeta le împărtășește fanilor toate experiențele sale, dar și multe sfaturi folositoare pentru comunitatea ei de urmăritori. Chiar de Paște, vedeta și-a anunțat fanii că a întâmpinat câteva probleme cu contul ei de socializare. 


„Dragii mei, din păcate am întâmpinat o mică problemă cu contul de Instagram. În cazul în care nu mă găsiți.  Se lucrează la asta și, sper eu că se va rezolva repede.  Până atunci mă găsiți aici. Îmi pare rău că se întâmplă asta când sunt în plină campanie de strângere de fonduri pentru Mihăiță, dar vom afla exact care a fost cauza... Vă urez un Paște Fericit!”, a transmis Adelina Pestrițu pe Facebook. 


Imediat după ce a făcut acest anunț, vedeta susține că au apărut foarte multe conturi false cu numele ei și le-a atras atenția fanilor. Adelina Pestrițu le-a explicat că aceste lucruri sunt ilegale, iar oamenii care își creează conturi false cu numele și pozele unei alte persoane, riscă să ajungă la închisoare. 


„Dragii mei,


După ce am anunțat că am o problemă cu contul meu de Instagram, au apărut multe conturi FAKE cu numele meu. Vă rog să aveți grijă!  Dupa cum știți este ILEGAL să îți faci cont cu numele altei persoane și să-i folosești pozele și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal).


Vreau doar să vă anunț că NU mi-am făcut un alt cont de instagram.  Dacă voi face acest lucru, vă voi anunța AICI!  Momentan așteptăm să se rezolve problemele pe care le-am întâmpinat cu contul meu oficial.  Revin cu vești în cel mai scurt timp! Sper că aveți un Paște Fericit alături de cei dragi!  Vă pup”, a mai transmis vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel