Adelina Pestrițu, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează: „S-ar putea să primiți alte vești”

Data publicării:
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram

Adelina Pestrițu, despre presupusul divorț de Virgil Șteblea. Ce spune vedeta despre relația lor?

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fetiță superbă. Cei doi sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor este un exemplu pentru mulți tineri, gurile rele spun că cei doi ar urma să divorțeze. 


Adelina Pestrițu a vrut să pună capăt acestor speculații și a spus că nu este vorba despre așa ceva, iar fanii ar trebui să se aștepte la o cu totul altă veste din partea lor. Oare la ce s-a referit frumoasa Adelina Pestrițu?


„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta.


Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare. 

 

Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de ziua ei de naștere: „Diamantele și iubirea sunt eterne”


Adelina Pestrițu și-a aniversate ziua de naștere pe data de 2 februarie. Aceasta a primit un cadou special din partea soțului. Virgil Șteblea i-a un mare buchet de flori, o cruciuliță și un inel deosebit, cu diamante. Adelina Pestrițu se simte mai fericită ca niciodată la vârsta de 35 de ani. Are o familie minunată și o carieră de succes. 


„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.r.: mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt ETERNE!)”, a transmis Adelina Pestrițu, pe InstaStory.

 

Adelina Pestrițu a fost operată la coloană

 

Adelina Pestrițu a trecut prin emoții mari, după ce a fost supusă unei intervenții la coloană. Vedeta avea dureri mari și a decis că în anul 2022 vrea să se ocupe de sănătatea ei. Bruneta a ajuns pe masa de operație, cu emoții mari. 

 

„Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun că a fost nici cea mai ușoară dar nici cea mai grea. Orice intervenție presupune emoție și stres. Știți deja de durerile mele de spate mă plâng de doi ani. Am făcut și fizioterapie dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată. Nu zic că nu sunt rezultate, dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum. Pentru asta am venit astăzi la spital, în urma RMN-ului pe care l-am făcut, medicul mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool”, a spus vedeta pe Instagram.  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel