Adelina Pestrițu nu a rezistat mai mult de 24 de ore fără Instagram. Motivul pentru care vedeta a vrut să ia o pauză

Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Nu a trecut nici măcar o zi de când Adelina Pestrițu a anunțat că va lua o pauză de la mediul online, că vedeta a și revenit înapoi pe Instagram. 

Fanii sunt bulversați după ce Adelina Pestrițu a anunțat că renunță pentru un timp la mediul online, dar la nici 24 de ore a revenit pe InstaStory. Toată lumea credea că fosta prezentatoare TV va lipsi o perioadă bună de timp din atenția publicului, dar Ade nu a rezistat prea mult. 


„Revin în curând. Mi-am luat o scurtă pauză de la tot. Aveam nevoie de asta. Vă iubesc și mi-e dor de voi”, le transmitea Adelina Pestrițu internăuților în urmă cu aproximativ 24 de ore. 


Chiar dacă toată lumea ar fi crezut că este vorba despre scandalurile cu Iulia Albu sau Oana Zăvoranu, Adelina nu a făcut încă public motivul pentru care a vrut să stea departe de rețelele de socializare. Unii dintre urmăritorii vedetei consideră că aceasta ar fi vrut să stea departe de social media, din cauza pierderii suferite în urmă cu doar câteva zile, când Adelina Pestrițu a anunțat că s-a stins din viață cea mai bună prietenă a ei, cățelușa Nobby. 


„Hei, mă bucur că sunt din nou aici, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, pentru toate gândurile voastre bune... Au ajuns la mine atunci când aveam cea mai mare nevoie și pentru asta vă sunt recunoscătoare. O să încerc în seara asta să fac un Q&A (n. red. provocarea Adevăr/Provocare) dar rugămintea mea este să nu abordăm subiectul care m-a întristat foarte tare în ultimul timp și să încercăm să vorbim cu totul și cu totul despre altceva... Vă promit că atunci când o să fiu pregătită o să vorbesc despre acest subiect, dar momentan nu pot pentru că este prea recent...”, le-a spus Adelina Pestrițu fanilor de pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel