Adelina Pestrițu, luată la rost pe internet din cauza bradului de Crăciun. Ce decorațiuni atipice a ales vedeta /VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Adelina Pestrițu a intrat în vizorul fanilor după ce a postat un clip video cu decorațiunile ei pentru bradul de Crăciun. 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare. Vedeta se bucură de o comunitate mare de fani pe Instagram, acolo unde este foarte activă și le dezvăluie fanilor majoritatea evenimentelor importante din viața ei. 


Adelina Pestrițu se pregătește și ea pentru venirea sărbătorilor de iarnă, dar a ales un decor atipic pentru bradul de Crăciun. Vedeta a decis să împodobească bradul cu decorațiuni negre. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, acolo unde au pus-o la zid pe frumoasa Adelina Pestrițu. Vedeta a pus în bradul de Crăciun chiar și ciori, ceea ce a stârnit revoltă în mediul online. 

 


„Impodobirea bradului este traditia in preajma careia crestem de mici. In jurul ei sunt povesti care ne antreneaza imaginatia si ne fac devenim visatori. Vis pe care il lasam mai departe mostenire, copiilor nostri. In copilarie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, in Ajunul Craciunului asa cum se face'. Dar e mai important sa faci cum simti, decat cum trebuie'.


Pe parcurs mi-am dat seama ca am la dispozitie prea putin timp sa ma bucur de magia pe care bradul o aduce in casa noastra. Acum, ca suntem parinti, facem ca tot ce e frumos sa dureze cat mai mult, atat pentru noi, dar mai ales pentru fetita noastra. Astfel, va prezentam bradul nostru. ‘21. Crăciun fericit tuturor!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)


Fanii nu s-au putut abține și i-au făcut câteva reproșuri vedetei. Chiar dacă Adelina Pestrițu a primit și comentarii pozitive, au fost și urmăritori care s-au arătat nemulțumiți de de alegerile atipice ale brunetei. 


„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare e culoare !nu e moda și nici Fashion ,dar dacă tie îți place așa/ Bradul asta nu transmite nimic, nici căldură, nici emoție, nici sărbatoare, nu e hate... Daca imi place de tine nu trebuie să îmi placă și bradul. Asta chiar nu îmi place. Scuze/ Doamne, ce înfricoșător/ Puțin prea mult negru pentru gustul meu, dar dacă ție își place asta este cel mai important”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel