Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă. Ce vrea să facă vedeta cu banii

Data publicării:
Adelina Pestrițu, instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, instagram

Adelina Pestrițu s-a hotărât să scoată la vânzarea una dintre rochiile purtate la cel mai special eveniment din viața ei. 

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație una dintre rochiile de mireasă, iar motivul este un demn de lăudat. Vedeta a decis să facă acest lucru pentru a dona banii obținuți în scopul unei cauze nobile. Fondurile pe care le va strânge în urma licitație se vor duce spre renovarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, locul unde s-a și născut Adelina Pestrițu.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook "La primul Bebe", în cadrul campaniei "Vreau să contez". Prețul rochiei de pornire a fost unul mic, de doar 500 de lei, însă în doar câteva ore, prețul  a crescut considerabil, ajungând la 10.000 de lei. Pentru renovarea sectiei de Pediatrie este nevoie de 300.000 de euro.

Licitația va avea loc până în data de 27 noiembrie, când se va afla și cine este norocoasa care va purta rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu la cel mai frumos și unic eveniment.

Adelina Pestrițu a transmis și un mesaj cu ocazia acestei licitații: „Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina şi tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii”, a scris Adelina Pestrițu pe facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel