Adelina Pestrițu, în costum de baie pe rețelele de socializare. Cum arată vedeta aproape complet dezbrăcată

Data actualizării: | Data publicării:

Adelina Pestrițu și-a scos la înaintare fizicul de invidiat.

Adelina Pestrițu a ales să-și petreacă Paștele într-o destinație exotică, de lux. Vedeta nu a plecat singură, ci însoțită de soțul, dar și de fata ei. Aceasta este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu toate noile locuri pe care le vizitează.

Nici pozele în costum de baie nu lipsesc de pe profilul vedetei. Ultima fotografie o înfățișează pe influenceriță pe plajă, cu două flori galbene în mână și cu o siluetă de invidiat, ce a atras extrem de multe reacții pozitive. Adelina Pestrițu a ales un costum de baie care să-i scoată și bustul generos la înaintare.

Adelina Pestrițu, reacție ACIDĂ la adresa celor care o judecă

Vedeta a mai postat în trecute, anumite fotografii care îi scoteau în evidență mai multe părți ale corpului. În urma acestora, a primit un val de reacții negative, care o judecau entru faptul că pozează prea provocator, pentru statutul de mamă pe care îl are. Adelina Pestrițu nu a rămas indiferentă la aceste jigniri și a reacționat imediat, spunându-le celor care o judecă faptul că îi place transparența, oriunde ar fi ea.

„Uite-o și p-asta”, „prea te expui”, „te vede lumea dezbracată”, „vrei să inciți”, „pune ceva pe tine”... Îmi aud și citesc vorbe în fiecare zi, unele mai soft, altele demne de block. Sunt prea slabă, prea scundă, prea urâtă, prea frumoasă, prea dezbracată, prea falsă, prea machiată, prea perfectă... Ba postez pentru atenție, ba pentru bani, ba să-i ispitesc pe unii, sau să atrag invidiile altora.

Ce nu înțelege gura lumii, înainte să vorbească, e că ce fac eu, fac în primul rând pentru mine. Am iubit întotdeauna transparența, și în haine, și în viață. Chiar dacă uneori nu mi-a convenit sau am fost incomodă, am încercat să fiu mereu transparența și am apreciat sinceritatea celorlalți. Am înțeles că noi, femeile, suntem o forță de neoprit atunci când ne eliberăm de povara prejudecăților și mai ales când ne susținem între noi. Eu îmi văd de drumul meu și las lumea să vorbească! ”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel