Adelina Pestrițu, despre viața de influencer. Cât câștigă vedeta: „Raportat la salariul minim pe economie este enorm”

Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România. Bruneta are peste 1,7 milioane de fani pe rețelele de socializare. 

Adelina Pestrițu se bucură de un succes imens în mediul online. Vedeta este urmărită de peste 1,7 milioane de oameni, iar munca ei nu este deloc ușoară. Ea trebuie să vină mereu cu ceva nou și să fie în strânsă comunicare cu oamenii din online. Vedeta a vorbit despre cum este munca din spatele rețelelor de socializare, dar și despre banii pe care îi câștigă în urma contractelor de publicitate. 


„Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la Cinema”, a spus Adelina Pestrițu, invitată în emisiunea online „Interviurile lui Vitalie”. 


Chiar dacă ajunge să câștige și 5.000 de euro pentru o singură postare, aceasta spune că sunt campanii pe care le promovează chiar și gratuit, pentru că se simte datoare să îi ajute pe oamenii din jurul ei. 


„Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume (5 000 de Euro n.a) , altele cu mai puțin. Altele deloc. Raportat la salariul minim pe economie este enorm”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel