Adelina Pestrițu a fost scoasă din minți de Cătălin Măruță: „Hai, nu mă provoca, te rog frumos”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Adelina Petrițu a fost criticată dur de Iulia Albu zilele trecute, iar de atunci vedeta a luat foc. De ce s-a enervat vedeta atât de tare?

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu a fost provocată de acesta să atribuie câte un cuvânt unor vedete din România. Adelina este sătulă de criticile care îi sunt aduse, ba de Iulia Albu, ba de Oana Zăvoranu și vrea să le tradeze cu indiferență. 


Dar Cătălin Măruță nu a lăsat-o să scape chiar atât de ușor și a încercat să o provoace. Acesta i-a amintit ce a spus Iulia Albu despre pozele ei din vacanțe. 


"A zis că laba piciorului e mult mai mare decât capul şi că vă editaţi pozele ca să păreţi mai…", i-a  spus Cătălin Măruţă.


Deranjată de criticile care îi sunt aduse, Adelina Pestrițu a decis să îi dea o lecție Iuliei Albu.


"Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea", a spus Adelina Pestrițu, invitată în emisiunea „La Măruță”.


Vedeta și-a ieșit din minți în momentul în care Cătălin Măruță i-a cerut să o descrie pe Iulia Albu într-un cuvânt. Atunci a fost momentul când a vrut să părăsească platoul. Adelina nu vrea să dea curs răutăților Iuliei Albu și vrea să trateze situația cu indiferență. 


"Hai, măi Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii în pace", a fost reacția Adelinei.


În final, vedeta a respectat regulile jocului și a spus despre Iulia Albu că este răutăcioasă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel